Čistilo za pohištvo s silikoni Gold Wax, 400 ml

Akcija!

Čistilo za pohištvo s silikoni Gold Wax, 400 ml

Zelo kakovostno čistilo za pohištvo učinkovito očisti in neguje vaše pohištvo. Formula 5v1 čisti, neguje, osvežuje, vrača sijaj in zaradi antistatičnih lastnosti za nekaj časa odbija prah.

z lahkoto očisti, odstrani in neguje
aktivna formula 5v1
z naravnimi voski
✔ visoka moč delovanja

Količina: 400 ml
Pakiranje: 10 kosov (škatla)

Original price was: 3,49 €.Current price is: 3,32 €. z DDV

Dostava 1 do 6 dni

Predstavljamo vam kolekcijo čistil, ki smo jih razvili v skladu z najvišjimi standardi kakovosti, s fokusom na izjemno moč delovanja, noro svežino in hkrati ugodno ceno. Vodilno v kolekciji je čistilo za pohištvo, ki zelo učinkovito in z lahkoto odstrani umazanijo, maščobo ter ostale nečistoče iz vašega pohištva, ob enem pa tudi neguje, osvežuje, vrača sijaj in zaradi antistatičnih lastnosti za nekaj časa odbija prah. Zakaj? Ker vsebuje silikone, ki bodo poskrbeli za vso nečistočo, negovali in zagotovili visok sijaj. Po čiščenju bo pa še vse tako noroo dišalo.

Zagotovo najboljše čistilo za pohištvo
Visoka moč čiščenja vas ne bo razočarala, tako, da so vse skrbi odveč, saj umazanija na vaših tleh in drugje ne bo več vaš glavni sovražnik. Zelo kvalitetno čistilo za pohištvo učinkuje zelo hitro, tako, da tudi dela ne boste imeli veliko – samo poškropite in pobrišete z vašo najbolj priljubljeno krpo.

Rezultati čiščenja
Čistilo za pohištvo s silikoni Gold Wax enostavno odstrani vso umazanijo iz pohištva in to v zelo kratkem času in brez napora! Enako učinkovit je tudi pri čiščenju vseh ostalih lesenih površin v vašem gospodinjstvu. Čistilo za pohištvo toplo priporočamo vsakemu gospodinjstvu brez izjem! Da bo pa lažje pobrisati, pa še kakšno krpo iz naše kolekcije!

0
    0
    Košarica
    Košarica je prazna