Čistilo za vodni kamen Banex Limescale Ultra Power, 750 ml

Akcija!

Čistilo za vodni kamen Banex Limescale Ultra Power, 750 ml

Zelo kakovostno čistilo za vodni kamen Banex Limescale Ultra Power z aktivno peno učinkovito odstranjuje vodni kamen in ostale nečistoče iz vseh površin v kopalnici in kuhinji.

najboljše čistilo za odstranjevanje vodnega kamna
z lahkoto odstrani vodni kamen
aktivna gosta pena za visok sijaj
visoka moč delovanja

Količina: 750 ml
Pakiranje: 12 kosov (škatla)

Original price was: 3,10 €.Current price is: 2,95 €. z DDV

Dostava 1 do 6 dni

Sredstvo za odstranjevanje vodnega kamna, je namenjeno čiščenju kuhinjske in kopalniške opreme, umivalnikov, tuš kabin kot tudi za vse kromirane površine ter površine iz nerjavečega jekla.

Navodila za uporabo: Razpršilnik obrnite v aktivni položaj. Tekočino nanesite na površino in pustite učinkovati 1 minuto. Nato obrišite s krpo ali gobo. Uporabljajte samo krpe ali gobe, ki so namenjene čiščenju občutljivih površin. Postopek po potrebi ponovite. Po čiščenju površino temeljito sperite z vodo. Ne uporabljajte na površinah, ki so občutljive na kisline (npr. marmor, aluminij, baker,..). Pred uporabo na večjih površinah preverite delovanje sredstva na manj vidnem mestu. Po koncu uporabe razpršilnik obrnite v položaj Stop/Off. Vedno upoštevajte navodila proizvajalcev kuhinjskih in sanitarnih armatur ter elementov iz nerjavečega jekla. Po uporabi roke operite pod tekočo vodo.

Rok uporabe: Uporabno najmanj 2 leti od datuma proizvodnje, ki je odtisnjen na embalaži. Hraniti pri sobni temperaturi.

0
    0
    Košarica
    Košarica je prazna