Mehčalec za perilo Soft & Silky Golden Memories, 1 l

Akcija!

Mehčalec za perilo Soft & Silky Golden Memories, 1 l

Kakovosten mehčalec Soft & Silky Golden Memories zagotavlja mehko in puhasto perilo. Svežina orhideje poskrbi za svež in dolgotrajen vonj.

zagotavlja mehko in puhasto perilo
z vonjem orhideje
dermatološko testiran
s proteini za kašmir

2,84  z DDV

Dostava 1 do 6 dni

Na zalogi

Predstavljamo vam kolekcijo tekočih detergentov, pralnih praškov in mehčalcev, ki smo jih razvili v skladu z najvišjimi standardi kakovosti, s fokusom na izjemno moč delovanja, blagodejno svežino in ugodno ceno. Vodilni v kolekciji mehčalcev je mehčalec Soft & Silky Golden Memories, ki zagotavlja mehko in puhasto perilo, svežina orhideje pa poskrbi za svež in dolgotrajen vonj. Zakaj? Ker naš mehčalec vsebuje skrbno izbrane sestavine, ki poskrbijo za tkanine in zagotovijo, da bodo vaša oblačila kot nova in zelo mehka. In po pranju bo vse tako noro dišalo.

Izjemna svežina, ki jo pričara orhideja vas ne bo razočarala, tako, da so vse skrbi odveč, saj ne svežina vaših oblačil in trdota perila ne bosta več vaš glavni sovražnik. Zelo kvaliteten mehčalec učinkuje zelo hitro, tako, da tudi dela ne boste imeli veliko – samo nalijete in operete. Uporabite detergent, ki opere perilo do čisto čistega! Skupaj sta enostavno najboljši par!

0
    0
    Košarica
    Košarica je prazna