Mehčalec za perilo Soft & Silky Sensitive, 1 l

Akcija!

Mehčalec za perilo Soft & Silky Sensitive, 1 l

Kakovosten mehčalec za perilo Soft & Silky Sensitive zagotavlja mehko in puhasto perilo. Nežna formula za občutljivo kožo pa poskrbi za dolgotrajen vonj.

zagotavlja mehko in puhasto perilo
nežna formula za občutljivo kožo
obširno dermatološko testiran
brez alergenov

Original price was: 2,99 €.Current price is: 2,84 €. z DDV

Dostava 1 do 6 dni

Ni na zalogi

Predstavljamo vam kolekcijo tekočih detergentov, pralnih praškov in mehčalcev, ki smo jih razvili v skladu z najvišjimi standardi kakovosti, s fokusom na izjemno moč delovanja, blagodejno svežino in ugodno ceno. Vodilni v kolekciji mehčalcev je mehčalec za perilo Soft & Silky Sensitive, ki zagotavlja mehko in puhasto perilo, nežna formula za občutljivo kožo pa poskrbi za svež in dolgotrajen vonj. Zakaj? Ker vsebuje skrbno izbrane sestavine, ki poskrbijo za tkanine in zagotovijo, da bodo vaša oblačila kot nova in zelo mehka. In po pranju bo vse tako noro dišalo.

Izjemna svežina, ki jo pričara orhideja vas ne bo razočarala, tako, da so vse skrbi odveč, saj ne svežina vaših oblačil in trdota perila ne bosta več vaš glavni sovražnik. Zelo kvaliteten mehčalec za perilo učinkuje zelo hitro, tako, da tudi dela ne boste imeli veliko – samo nalijete in operete. Uporabite detergent, ki opere perilo do čisto čistega! Skupaj sta enostavno najboljši par!

0
    0
    Košarica
    Košarica je prazna