Čistilo za pečico in žar Banex Ultra Power, 500 ml

Akcija!

Čistilo za pečico in žar Banex Ultra Power, 500 ml

Izredno kakovostno čistilo za pečico in žar Banex Ultra Power učinkovito in z lahkoto odstrani zažganine in najtrdovratnejše umazanije iz vaše pečice, žara, kaminov, pekačev.

zagotovo najboljše čistilo za pečice, žare in kamine
z lahkoto odstrani zažgano umazanijo
aktivna gosta pena za visok sijaj
visoka moč delovanja

Količina: 500 ml
Pakiranje: 7 kosov (škatla)

3,43  z DDV

Dostava 1 do 6 dni

Specialno sredstvo za čiščenje pečic, žara, kaminov, pekačev. Čistilo za pečico zelo učinkovito odstranjuje zažgano in pregoreto umazanijo.

Navodila za uporabo: Izdelek ima varnostno zaporo. Pritisnite in zavrtite razpršilnik v aktivni položaj. Sredstvo razpršite na površino in pustite učinkovati 10 minut. Nato obrišite z BANEX krpo ali gobo. Po čiščenju površino temeljito sperite z vodo. Pred uporabo preverite delovanje sredstva na manj vidnem mestu. Popolnoma izpraznjena in z vodo očiščena embalaža spada med komunalne odpadke (odpadna plastična embalaža). Ne uporabljajte na površinah, ki so občutljive na alkalno delovanje, lakiranih površinah, aluminijastih ali bakrenih površinah (ali njihovih zlitinah) in ogrevanih kaminskih steklih. Uporabite izdelek, kot je bilo predvideno. Preberite navodila za uporabo očiščene naprave.

Rok uporabe: Najmanj 2 leti od datuma proizvodnje, ki je odtisnjen na embalaži. Hraniti pri sobni temperaturi.

0
    0
    Košarica
    Košarica je prazna