Tablete za strojno pomivanje posode Banex All in One Ultra Power Multi Action, 32 tablet

Akcija!

Tablete za strojno pomivanje posode Banex All in One Ultra Power Multi Action, 32 tablet

Kakovostne tablete za pomivalni stroj All in One Ultra Power Multi Action učinkovito odstranjujejo najbolj trdovratne madeže in vso ostalo umazanijo iz vaše posode, kozarcev in pribora.

z lahkoto odstranijo trdovratno umazanijoi
funkcija soli in sredstva za izpiranje
visoka moč razmaščevanja
✔ učinek bleščeče kovine, stekla, porcelana
✔ ščitijo stroj proti usedlinam vodnega kamna

Količina: 32 tablet, 640 g (32 x 20 g)

5,41  z DDV

Dostava 1 do 6 dni

Visoka moč čiščenja vas ne bo razočarala, tako, da so vse skrbi odveč, saj umazanija na posodi, kozarcih in priboru ne bo več vaš glavni sovražnik. Zelo kvalitetne tablete za pomivalni stroj so zelo učinkovite, tako, da se bo vaša posoda bleščala, pomivalni stroj vam bo pa hvaležen, ker se mu ne bo nabiral vodni kamen! 1x mesečno dodajte tudi sol za pomivalni stroj, da bo vaš stroj delal še dolgo in učinkovito! Uporabite tudi detergent za posodo, ki je odličen za ročno pomivanje posode.

Kot vidite so tablete za pomivalni stroj All in One Ultra Power Multi Action Banex enostavno odstranile vso umazanijo iz steklene ter jeklene posode in spet se vse blešči! Vsebujejo namreč skrbno izbrane aktivne snovi, ki poskrbijo za vso nečistočo, razmastijo in zagotovijo visok sijaj. Tablete za pomivalni stroj so enako učinkovite tudi za pribor, kozarce in druge pripomočke. Tablete za pomivalni stroj All in One Ultra Power Multi Action Banex toplo priporočamo vsakemu gospodinjstvu brez izjem! Nujno dodajte v vaš pomivalni stroj tudi sredstvo za izpiranje.

0
    0
    Košarica
    Košarica je prazna