Splošni pogoji

Plačilne metode

  1. Plačilo po povzetju Plačilo po povzetju je primerno, kadar želite plačati blago, ko ga prejmete. Pri tej vrsti plačila je mogoče plačati samo z gotovino. Ob času dostave vas bomo obvestili po telefonu oz. elektronski pošti.
 
  1. Plačilo po predračunu Pri tej vrsti plačila bomo na vaš elektronski naslov poslali vse potrebne podatke, da lahko plačate nakup. Po prejemu sredstev na naš račun vam bomo odposlali blago na vaš naslov.
Spletno mesto Sijalka.si ob nakupu izda papirnati račun, kateri služi kot garancija in je podlaga za reklamacijo.

Cene

Vse navedene cene so izražene v EUR valuti in že vključujejo davek (DDV). Spletno mesto Sijalka.si si prideržuje pravico do spremembo cen. Izjema so le akcije in popusti. Cene veljajo v trenutku oddaje naročila in za zgoraj omenjena plačilna sredstva.

Potek nakupa

 1. Na spletnem mestu Sijalka.si si izberete artikle in jih dodate v košarico. Vsebino košarice je vedno moč preveriti. Prvi način je, da v zgornje desnem kotu kliknete na 3 vodoravno orientirane pike. Ta način vam izpiše kratek povzetek košarice. Drug način je da kliknete na sam voziček, ki najdete pravtako v zgornjem desnem kotu. Preusmerjeni boste na stran, kjer je moč košarico urejati.
  Izbor artiklov
   
 2. Ko želite nakup zaljučiti. Kliknete ali na tri vodoravno organizirane pike in nato pritisnete na gumb Na blagajno oz. kliknete na voziček in ste preusmerjeni na novo stran, kjer imate pravtako možnost pritiska na gumb Na blagajno.
  Prijava v sistem
   
 3. V kolikor še niste prijavleni, vas sistem vpraša za vaše uporabniško ime in geslo. Če še nimate računa si ga lahko pravtako ustvarite s pritiskom na gumb nadaljuj oz. na vrhu v meniju najdete možnost Ustvarite račun.
 4. Po uspešni prijavi vam sistem prikaže vsebino vaše košarice katero lahko spreminjate. Rdeč križec bo odstranil arikel iz naročila. Prikazano je se tudi vnosno polje, ki vsebuje količino določenega artikla. Količino artikla lahko poljubno spreminjate, tako da spremenite številko znotraj vnosnega polja in z miško nato kliknete izven vnosnega polja. Količina in znesek se avtomatsko posodobita.
  Vsebina košarice
   
 5. V naslednem koraku izbere način dostave. Možnosti sta po pošti ali osebni prevzem na sedežu podjetja.
  Način dostave
   
 6. Sledi korak, kjer izbere način plačila. Možnosti sta po povzetju ali po predračunu.
  Način plačila
   
 7. Na koncu je naročilo še na kratko povzeto. Prikazana je vsebina košarice, podatki o dostavi in podatki o plačil. Pri oddaji naročila se strinjate s pogoji poslovanja. Če želite spremeniti kakšen podatek to storite enostavno, tako da kliknete na enega izmed prejšnih korakov, ki so prikazani na vrhu (Košarica, Dostava, Način plačila). Naročilo oddate z pritiskom na gumb Oddaj naročilo in hkrati odkljukate, da se z oddajo naročila strinjate s plačilom (naročilo z obveznostjo plačila).  
   
   
  Oddaja naročila
   
 8. Naročilo sprejeto – Po oddaji naročila uporabnik prejme potrdilo o sprejetju naročila na svoj elektronski naslov. Uporabnik lahko v roku 1 ure naročilo prekliče.
 9. Naročilo potrjeno – Ponudnik preveri naročilo in ga potrdi ali zavrne. Ponudnik lahko zaradi večje ažurnosti pokliče uporabnika po telefonu. V kolikor ponudnik nima blaga v svojem skladišču je vezan na dobavni rok dobavitelja. Če dobava traja predolgo, lahko kupec sporoči preko elektronske pošte ponudniku. Ponudnik na željo uporabnik odstrani artikel iz naročila in vrne kupcu morebitna že plačana sredstva. Ponudnik ne prevzema nobene odgovornosti za škodo v primeru daljših dobavnih rokov ali ne dobave blaga, ki ga ponudnik nima v lastnem skladišču.
 10. Naročilo zaključeno Ponudnik blago pripravi in ga odpošlje ter obvesti kupca po elektronski pošti. Ponudnik v elektronskem sporočilu posreduje tudi podatke ob morebitnih težav in zapletih (politika vračila blaga, zamude pri dostavi, vračila/reklamacije).

Vračilo blaga-Pravica potrošnika do odstopa od pogodbe

Pri nakupih na daljavo, ima potrošnik pravico, da brez navedbe razlogov v 14 dneh po prejemu blaga odstopi od nakupa in vrne blago. O tem mora obvestiti ponudnika najkasneje v 14 dneh od prejema blaga. Vse stroške pošiljanja nosi kupec sam. Blago pošljite po pošti na naslov SPLETNA TRGOVINA SIJALKA, Mitja Vunderl s. p., Cezanjevci 10 A, s pripisom “Uveljavitev pravice potrošnika do odstopa od pogodbe”. Ob vračilu morajo biti izdelki nerabljeni, nepoškodovani in v originalni embalaži. Za uveljavitev pravice do odstopa mora potrošnik z nedvoumno izjavo obvestiti podjetje o svoji odločitvi o odstopu od te pogodbe s pismom poslanim po pošti ali preko elektronskega naslova (obrazec odstopa od pogodbe). Če potrošnik odstopi od pogodbe, mu podjetje brez nepotrebnega odlašanja in v vsakem primeru najpozneje v 14 dneh od dneva prejetja obvestila o odstopu od pogodbe povrne vsa prejeta plačila, vključno s stroški dostave. Tako povračilo podjetje izvede z enakim plačilnim sredstvom, kakor je bilo uporabljeno pri izvedbi prvotne transakcije, razen če je izrecno dogovorjeno drugače; v nobenem primeru pa zaradi tega povračila potrošnik ne nosi nikakršnih stroškov.
Edini strošek, ki bremeni potrošnika v zvezi z odstopom od pogodbe, je strošek vračila artiklov (ki se v primeru pošiljanja obračunava po ceniku dostavne službe in je odvisen od tega ali gre za pošiljko/paket/tovor). Artikel je potrebno vrniti prodajalcu najkasneje v roku 30 dni od poslanega sporočila o odstopu od pogodbe (nakupa). Potrošnik nima pravice do odstopa od pogodbe pri pogodbah, katerih predmet je artikel, ki je bil izdelan po natančnih navodilih potrošnika, ki je bilo prilagojeno njegovim osebnim potrebam, ki zaradi svoje narave ni primerno za vračilo, ki je hitro pokvarljivo ali kateremu je že potekel rok uporabe. Možnosti odstopa od pogodbe ni pri nakupu programske opreme ali avdio in video nosilcev, če je potrošnik odprl varnostni pečat.

Odstop od pogodbe ni mogoč za blago:

 • za blago ali storitve, katerih cena je odvisna od nihanj na trgih, na katera podjetje nima vpliva in ki lahko nastopijo v roku odstopa od pogodbe;
 • za blago, ki je izdelano po natančnih navodilih potrošnika in prilagojeno njegovim osebnim potrebam;
 • za blagu, ki zaradi svoje narave ni primerno za vračilo, je hitro pokvarljivo ali mu hitro preteče rok uporabe;
 • za opravljano storitev, če podjetje pogodbo v celoti izpolni ter se je opravljanje storitve začelo na podlagi potrošnikovega izrecnega predhodnega soglasja in s privolitvijo, da izgubi pravico do odstopa od pogodbe, ko jo podjetje v celoti izpolni;
 • zapečatene avdio- ali videoposnetke in računalniške programe, če je potrošnik po dostavi odprl varnostni pečat;
 • zapečatenega blaga, ki ni primerno za vračilo zaradi varovanja zdravja ali higienskih vzrokov, če je potrošnik po dostavi odprl pečat; pri nakupu hrane za male živali, v kolikor je embalaža odprta ali poškodovana;
 • blago, ki je zaradi svoje narave neločljivo pomešano z drugimi predmeti;
 • digitalne vsebine, ki se ne dostavijo na otipljivem nosilcu podatkov, če se je opravljanje storitve začelo na podlagi potrošnikovega izrecnega predhodnega soglasja in s privolitvijo.

Stvarna napaka

Reklamacijo iz naslova stvarne napake lahko kupec uveljavlja za vsak kupljeni izdelek, ki ima garancijo ali garancije nima. Potrošnik lahko zaradi napake na izdelku, za katerega je bila dana garancija, uveljavlja pravice iz stvarne napake ali ko ne želi uveljavljati garancije za izdelek, za katerega je bila dana garancija. Iz naslova stvarne napake lahko potrošnik napako reklamira pri prodajalcu in to v roku 2 mesecev od odkritja stvarne napake, oziroma v roku 2 let, ko je bilo blago prevzeto s strani kupca.

Kaj je stvarna napaka?

 • artikel nima lastnosti, ki so potrebne za njegovo normalno rabo ali za promet
 • artikel nima lastnosti, ki so potrebne za posebno rabo, za katero jo kupec kupuje, ki pa je bila prodajalcu znana oziroma bi mu morala biti znana
 • artikel nima lastnosti in odlik, ki so bile izrecno ali molče dogovorjene oziroma predpisane
 • je prodajalec izročil artikel, ki se ne ujema z vzorcem ali modelom, razen če je bil vzorec ali model pokazan le zaradi obvestila.

Kako se preverja primernost artikla?

Preverja se z drugim, brezhibnim artiklom enake vrste, hkrati pa tudi z izjavami proizvajalca oziroma navedbami na samem artiklu.
Pri uveljavljanju pravic iz tega naslova mora potrošnik trgovcu v obvestilu o napaki natančneje opisati napako in prodajalcu omogočiti, da izdelek pregleda (obrazec za stvarno napako). Artikel, ki ga vračate, mora ob vračilu imeti priložene vse morebitne dodatke. Če napaka ni sporna, mora trgovec čim prej, najkasneje pa v roku 8 dni, ugoditi potrošnikovemu zahtevku. Če pa o napaki obstaja spor, mora trgovec v roku 8 dni podati potrošniku pisen odgovor. Potrošnik lahko zahteva po lastni izbiri :
 • Zamenjavo blaga (v primeru, da je na zalogi v skladišču Sijalka.si)
 • Vračilo plačanega zneska

Garancija

Vsi izdelki v spletni trgovini Sijalka.si imajo 12 mesečno garancijo, posamezni artikli pa imajo prostovoljno garancijo (24 mesecev ali 36 mesecev ). Prostovoljna garancija je dodatno izpostavljena pri samem opisu artikla. V kolikor pride do okvare artikla, ga zamenjamo z novim, če je to mogoče (dobavljivost pri proizvajalcu oz. je na zalogi v našem skladišču), v nasprotnem primeru potrošniku vrnemo njegovo kupnino.

Kako se uveljavi garancija oz. reklamacija?

Za uveljavljanje garancije oz. reklamcije je potrebno izpolniti obrazec za reklamacijo ter potrebno priložiti originalni račun ali njegovo kopijo. Blago pošljete po pošti na naslov: Spletna trgovina Sijalka Mitja Vunderl s. p., Cezanjevci 10/A, 9240 Ljutomer, s pripisom “Spletna trgovina Sijalka-reklamacija”. Vse stroške pošiljanja nosi kupec sam. Ne nudimo servisnih storitev. Garancija ne velja:
 • popravilo, ki ga opravi nepooblaščena oseba,
 • malomarno ravnanje z izdelkom,
 • poškodbe, ki so posledica mehanskih udarcev,
 • nepravilna vgradnja/namestitev.

Zasebnost

Spletno trgovina Sijalka.si se zavezuje k varovanju osebni podatkov. V skladu z zakonom o varstvu osebnih podatkov. Vsi pridobljeni podatki se izključno uporabjajo za namen komunikacije z uporabnikom. Podatki se ne posredujem nobenim tretjim osebam.

Pritožbe in spori

Sijalka.si spoštuje veljavno zakonodajo o varstvu potrošnikov. Sijalka.si se po vseh močeh trudi izpolnjevati svojo dolžnost zagotavljanja učinkovitega sistema obravnavanja pritožb. V primeru težav se kupec s podajalcem Sijalka.si lahko poveže telefonsko na telefonsko številko 031 473 344 ali po elektronski pošti na [email protected]. Pritožba se odda prek e-poštnega naslova [email protected]. Postopek obravnave pritožbe je zaupen. Sijalka.si se zaveda, da je bistvena značilnost potrošniških sporov nesorazmernost med ekonomsko vrednostjo zahtevka in potrebnim časom ter stroški, ki nastanejo zaradi reševanja spora, kar je tudi glavna ovira, da potrošnik ne sproži spora pred sodiščem. Zato si Sijalka.si prizadeva po svojih najboljših močeh, da se morebitni spori rešijo sporazumno. Izvensodno reševanje potrošniških sporov Skladno z zakonskimi normativi Sijalka Mitja Vunderl s.p. ne priznava nikakršnega izvajalca izvensodnega reševanja potrošniških sporov kot pristojnega za reševanje potrošniškega spora, ki bi ga potrošnik lahko sprožil v skladu z Zakonom o izvensodnem reševanju potrošniških sporov. Sijalka.si, ki kot ponudnik blaga in storitev omogoča spletno trgovino na območju RS, na svoji spletni strani objavlja elektronsko povezavo na platformo za spletno reševanje potrošniških sporov (SRPS). Platforma je na voljo potrošnikom tukaj. https://webgate.ec.europa.eu/odr/main/index.cfm?event=main.home.show&lng=SL Navedena ureditev izhaja iz Zakona o izvensodnem reševanju potrošniških sporov, Uredbe (EU) št. 524/2013 Evropskega parlamenta in Sveta o spletnem reševanju potrošniških sporov ter spremembi Uredbe (ES) št. 2016/2004 in Direktive 2009/22/ES. Želimo vam obilo prijetnih in ugodnih nakupov!

Shramba pogodbe

Naročilo bomo hranili v elektronski obliki za dobo enega leta in ga lahko kupec kadarkoli dobi na vpogled preko elektronske pošte ali na sedežu podjetja.

Odveza odgovornosti

Ponudnik se po svojih najboljših močeh trudi zagotoviti ažurnost in pravilnost podatkov, ki so objavljeni na njegovih straneh. Sprembe se lahko pojavijo tako hitro, da uporabnik nemore odreagirati istočasno. V takem primeru uporabnik uporabnika obvestimo o spremembi in mu ponudimo odstop od nakupa. Ponudnik ne sprejema odgovornosti za napake v vsebini spletne trgovine. Vse prikazane sliko so simbolične.

Varstvo osebnih podatkov

Splošni pogoji in varstvo osebnih podatkov

Na tej strani lahko redno spremljate vse spremembe povezane z varstvom osebnih podatkov. V Sijalka Mitja Vunderl s.p. in še posebej v naši spletni trgovini www.sijalka.si že vse od začetka spoštujemo vašo zasebnost ter varujemo vaše podatke. Vaši osebni podatki, njihovo zbiranje in uporaba predstavljajo neločljiv del splošnih pogojev našega poslovanja in jih je mogoče v celoti tolmačiti le v povezavi z njimi, zato priporočamo, da jih preberete v celoti. Poslujemo skladno z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1), od objave teh pravil pa tudi z Evropsko uredbo o varstvu osebnih podatkov (GDPR). Ob uskladitvi z GDPR smo z željo, da bo lahko vsak enaA uporabnik svoje pravice na tem področju lahko poznal ter užival v največji možni meri še dodatno približali in olajšali urejanje vaših nastavitev ter uredili besedilo teh pogojev, tako da so še preprostejši za branje in razumevanje, bolj jasno opredelili, kako delamo z našimi partnerji, tretjimi osebami in piškotki ter drugimi tehnologijami sledenja.

O nas

Upravljalec podatkov je podjetje Sijalka Mitja Vunderl s.p. (v nadaljevanju upravljalec).

Oblike sodelovanja

Naše storitve lahko uporabljate kot:
 • naznani uporabnik (v tem primeru bomo z vašim soglasjem ob obisku naših strani podatke zbirali preko piškotkov z namenom zagotavljanja boljše funkcionalnosti in uporabniške izkušnje, varnosti, štetja števila uporabnikov na spletnem mestu ter zagotavljanja nemotenega delovanja spletnih strani)
 • naročnik na e-izdaje (v tem primeru lahko naše storitve uporabljate kot neznani uporabnik, edini podatek, ki nam ga zaupate pa je le vaš elektronski naslov in izbira e-izdaje, ki jo želite prejemati na vaš naslov. Drugih podatkov o vas ne zbiramo. Na naše e-izdaje pa se lahko vedno odjavite (povezava do odjave je v vsaki e-izdaji) in s tem izbrišete iz naših seznamov.
 • registrirani uporabnik
 • registrirani kupec

Osebni podatki, ki jih zbiramo

O naših registriranih uporabnikih in kupcih zbiramo več vrst osebnih podatkov:
 • podatki o identiteti: ime, priimek, elektronski naslov in geslo, ki je šifrirano in znano le uporabniku (tudi mi ga ne poznamo). Če ste registracijo opravili preko kateregakoli družbenega omrežja (Facebook, Google in drugi) lahko vaši podatki o identiteti vključujejo tudi uporabniško ime, ki ga uporabljate v tem družbenem omrežju. Podatki o identiteti poslovnih uporabnikov vključujejo tudi naziv podjetja in davčno številko oziroma številko zavezanca za DDV. Številko zaveznaca za DDV hranimo tudi za fizične osebe, ki poslujejo kot zaveznaci za DDV. Te podatke lahko vidite in urejate preko menija Moj profil.
 • kontaktni podatki: naslovi za dostavo, naslov za izdajo računa in telefonska številka. Te podatke lahko vidite in urejate preko menuja Moj profil.
 • podatki o nakupih in plačilih: hranimo vse podatke o vaših naročilih in plačilih, vključno s podatki o stornacijah, vrnitvah naročil. Te podatke lahko vidite in urejate preko menuja Moj profil.
 • podatki vezani na vašo uporabo in profil: zadnji ogledi izdelkov, izdelki v nezaključenem naročilu, pogostost obiskovanja posameznih oddelkov, pogosti nakupi, komunikacija z nami preko rubrike Vprašanja in odgovori, izbrani oddelki ter oddani komentarji in ocene naših ponudb.
 • marketinški podatki: vaše naročnine na naše e-izdaje, izbrani oddelki, vaši seznami želja. Te podatke lahko vidite in urejate preko menuja Moj profil
 • tehnični podatki: za zagotavljanje varnosti in dokazljivosti se zbirajo tudi IP naslovi, podatki o operacijskem sistemu, brskalniku, operacijskem sistemu, lokaciji vaše naprave, vrsti naprave s katero dostopate na našo stran in podobno. Ob obisku preko piškotkov z vašo privolitvijo zbiramo tudi podatke za zagotavljanje boljše funkcionalnosti in uporabniške izkušnje, varnosti, štetja števila uporabnikov na spletnem mestu ter zagotavljanja nemotenega delovanja spletnih strani. Posameznemu uporabniku je ob začetku obiska dodeljen sejni piškotek za identifikacijo in spremljanje nakupovalne košarice. Gambit trade d.o.o. lahko na uporabnikov računalnik shrani tudi druge piškotke, kot so identifikacijska številka uporabnika v šifrirani obliki (za prepoznavanje uporabnika ob naslednjem obisku) in piškotki sistemov Google Analytics (analiza obiskov spletne strani), Facebook, Twitter, … Sejni piškotki se v pomnilnik strežnika shranjujejo le za čas trajanja obiska in se izbrišejo po eni uri neaktivnosti, trajni piškotki pa so shranjeni na računalniku obiskovalca 2 leti, potem postanejo neaktivni.

Kako pridobivamo podatke

Podatke o vas pridobivamo na več načinov, ko:
 • se registrirate kot uporabnik
 • oddate naročilo
 • stornirate naročilo
 • se naročite na katerokoli izmed naših e-revij
 • z nagradnimi igrami
 • pregledujete naše vsebine
 • ko objavite vprašanje, komentar ali oceno kateregakoli izmed naših izdelkov
 • ko nam posredujete različna vprašanja, zahtevo za reklamacijo, vrnete izdelek, …
 • z nami komunicirate preko družbenih omrežij
 • iz drugih virov (na primer: vašo sposobnost za nakup na kredit nam posreduje ponudnik kreditiranja, informacijo, ali je vaša kreditna ali plačilna kartica veljavna in ali lahko z njo izvedete plačilo naročila pri nas nam posreduje izdajatelj vaše kreditne kartice)
Tehnične podatke pridobivamo avtomatično. Google, Facebook in druga družbena omrežja ter oglaševalske agencije nam posredujejo podatke, za katere ste jim to dovolili.

Kaj delamo s podatki o vas

Podatke o registriranih uporabnikih in kupcih ter nakupih zbiramo za:
 • zagotavljanje naših zakonskih obveznosti (na primer za vodenje finančnih in poslovnih knjig),
 • izvedbo vaših naročil
 • za profiliranje kupcev, ki omogoča prikaz potrebam posameznega kupca primernejših ponudb tako na spletnih straneh kot v naših e-revijah
 • za dodeljevanje ugodnosti Kluba zvestobe
 • za analize poslovanja, planiranje, spremljanje statistik, obnašanja kupcev ter obiskovalcev in podobno, pri čemer so uporabljeni podatki anonimizirani
Podatke o naročilih na naše e-revije zbiramo z namenom, da vam lahko na željeni naslov dostavimo izbrano e-revijo. Pogoji sodelovanja v posamezni nagradni igri in obdelava podatkov ter objava nagrajencev, so določeni in zapisani na straneh splošnih pogojev nagradnih iger ter v vsaki nagradni igri posebej. Vprašanja, ki nam jih posredujete preko kontaktnih obrazcev ali e-naslovov, objavljenih na spletnem mestu, bomo uporabili izključno za razrešitev težave ali pripravo odgovora na vprašanje. Za sodelovanje v anketah, objavo vaših komentarjev, vprašanj in ocen na straneh ponudb vas lahko nagradimo s točkami zvestobe v Klubu zvestobe. Vkolikor boste z nami komunicirali preko kateregakoli družbenega omrežja bomo vaše podatke lahko uporabili tudi za to, da vam preko istega družbenega omrežja posredujemo marketinška sporočila skladno s pogoji in dovoljenji, ki ste jih dali upravitelju družbenega omrežja.

Kdo ima dostop do vaših osebnih podatkov

Poleg nas lahko vaše osebne podatke uporabljajo tudi naši zaupanja vredni partnerji, ki jih potrebujemo pri izvedbi, skladno z veljavnim Zakonom o varstvu osebnih podatkov in Evropsko uredbo o varstvu osebnih podatkov:
 • dostavnim službam posredujemo podatke, ki jih potrebujejo za prevoz in oddajo naročila
 • v primeru, ko vaše naročilo vključuje izdelke, ki so na zalogi pri dobavitelju, mu posredujemo podatke, ki jih potrebuje za pripravo pošiljke z vašim naslovom za dostavo in vsebino naročila
 • dobaviteljem in pooblaščenim serviserjem, vkolikor reklamacije ali vprašanja, pri katerih potrebujemo njihovo sodelovanje, urejate preko nas
 • izvajalcem plačil (na primer Bankart, Paypal, Diners, ponudniki kreditiranja,
 • pooblaščenim ustanovam, če tako zahteva zakon (sodišče, ipd.)
 • z vašo privolitvijo vaše podatke preko piškotkov posredujemo Google, Facebook in drugim družbenim omrežjem
Vsi partnerji, ki imajo dostop do osebnih podatkov, so zavezani skrbnemu ravnanju z osebnimi podatki skladno z zakonodajo. Posredujemo jim le podatke, ki so nujni za uspešno izvedbo naročila, prodajnega procesa ali druge aktivnosti. Vaših podatkov v nobenem primeru ne posredujemo nepooblaščenim tretjim osebam.

Roki hrambe osebnih podatkov

Vaše osebne podatke bomo hranili in obdelovali v obsegu, ki je potreben za uresničevanje namenov obdelave in dokler bo to potrebno za zaključek naročenih ali dogovorjenih aktivnosti, ter potem v okviru zastaralnih rokov za obveznosti, ki bi lahko izvirale iz obdelave teh osebnih podatkov, še posebej, ko je obdelava osebnih podatkov potrebna v okviru sklenitve oziroma izvedbe pogodbe. Podatke, ki so pridobljeni na podlagi privolitve, hranimo do preklica. V primerih, ko je rok hrambe osebnih podatkov zapovedan z zakonom, podatke hranimo v skladu z zakonsko zapovedjo.

Zagotavljanje varnosti

Na naših spletnih straneh uporabljamo več varnostno-zaščitnih sistemov, ki zagotavljajo ustrezno zaščito pred izgubo, razkritjem, neželjenim spreminjanjem ali zlorabo podatkov. Za prenose vseh osebnih podatkov uporabljamo tehnologijo SSL, ki skrbi za kodiranje vseh informacij. Dostop do zbranih osebnih podatkov imajo le pooblaščene osebe (zaposleni, pogodbeni partnerji) z uporabniškim imenom in geslom.
 
0
  0
  Košarica
  Košarica je prazna